BİLGEN GRUP
ÜRÜNLERİMİZ
Plaka Tanıma Sistemi / Plaka Tanıma Sistemi LED Pano
Plaka Tanıma Sistemi LED Pano

Plaka Tanıma Sistemi LED Pano

Plaka Tanıma Sistemine Entegre LED Pano

(Hobi Bilişim Üretimidir)

– Plaka Tanıma Yazılımı ile online çalışmaktadır. Varsayılan olarak TCP/IP ile haberleşmektedir. İhtiyaç halinde RS485 yada RS232 bağlantısı da kullanılabilmektedir. Plaka tanıma sisteminde sürücülere gerekli bilgileri (Bilgi mesajları, uyarı mesajları, otopark doluluk oranları, abone adı soyadı, hoş geldiniz, hız sınırı, otopark ücreti, zaman, vb.) göstermek için kullanmaktayız. Standart olarak kırmızı tek renk üretmekteyiz. Talep edilirse sarı, mavi, beyaz, yeşil tek renkler kullanılabileceği gibi RGB olarak da üretebilmekteyiz.

– Piksel bazlı çalışmaktadır. Aynı anda 1-2-3-4 satır değişken olarak kullanılabilir. Fotoğraf gösterilebilir. Değişik fontlar kullanılabilir.

 

 

 Infrared Projektör

850 nanometre dalga boyunda özel karakteristikle yarı iletken LED’ler ile insan gözünün görme alanı dışında, CCD / CMOS kameraların duyarlı olduğu bölgede aydınlatma sağlar.

25 – 30 -45 – 60 – 90 – 120 derece açı seçenekleriyle çeşitli mesafe seçenekleri mevcuttur.

Sağlam ve işlevseldir. Kasası alüminyum malzemeden oluşmaktadır. Montaj aparatları paslanmaz malzemedir. Akrobatik montaj ayağı bulunmaktadır. Darbelere dayanıklı renkli pleksiglas ön paneli mevcuttur.

Güç tüketimi 15W

Ürün -20 / +50 sıcaklıklarda çalışmaya uygun darbelere dayanıklı alüminyum kasa, pleksiglas koruyucu ön paneli darbelere dayanıklıdır ve su yoğunlaşması yapmamaktadır.

 

Plaka Tanıma Sistemi Gece Görüş Spotu

 

 

Copyright © 2014 BİLGEN GRUP - Her Hakkı Saklıdır.
Barbaros Mah. Başkan Sk. Bilgen Konutları D Blok d: 44 Üsküdar- İSTANBUL
Tel: +90(216) 651 53 02 GSM : +90(532) 615 87 39  Fax: +90(216) 651 53 02   E-mail: info@bilgen-grup.com